Oryginalne dania kuchni tajskiej
WARSZTATY INDYWIDUALNE
Chcesz wziąć udział w warsztatach kulinarnych z tajskiego gotowania, ale nie wiesz do kogo i gdzie się zgłosić? Nic prostszego - na naszej stronie podajemy terminy najbliższych warsztatów oraz menu im dedykowane. Wystarczy dołączyć do minimum czteroosobowej grupy, którą tworzymy na konkretny termin. Maksymalna ilość osob na warsztatach. Realizacja odbywa się w wygodnej przestrzeni studia kulinarnego w Tuchomiu.
Kuchnia tajska bez tajemnic!
Tajskie warsztaty Bualoy i Edmunda Jabłońskich, małżeństwa mieszkającego w Tajlandii, w Nongyiato oraz na Kaszubach. W kameralnej grupie, nauczycie się przygotowywać autentyczne tajskie dania. Zarówno te turystycznie popularne, jak i te, które jadają na co dzień Tajowie.
To jedyne takie warsztaty w Polsce: prowadzi je tajka – Bualoy Choeikoet - Jabłońska, a narrację dopełnia aktor i podróżnik - Edmund Jabłoński. Smak, rytm pracy, degustacje oraz dobra, lekka atmosfera, idą tu w parze.
Tajskie gotowanie dla każdego!
Wystarczy apetyt na nowe smaki i odrobina energii. Poziom trudności podajemy w opisie ale Z przyjemnością zajmiemy się każdym z osobna i dostosujemy sie do Twoich umiejętności. Nie przejmuj się, gotowanie po Tajsku, nie jest takie trudne. Wyjdziesz od nas z praktycznymi umiejętnościami oraz zestawem sprawdzonych przepisów. Obiecujemy, że będziecie gotować po Tajsku.
Jak to działa:
- 1 Na stronie zamawiasz warsztaty indywidualne.
- 2 Do terminu warsztatów przypisane jest konkretne menu.
- 3 Jeśli masz ochotę na inne menu, wybierz inny termin.
- 4 Spotykamy się na warsztatach w Tuchomiu, w naszym studio kulinarnym. Uczymy się gotować i wspólnie gotujemy - krok po kroku. Wszystkie przygotowane dania są do Waszej konsumpcji. Na pewno głodni nie będziecie. Do Waszej dyspozycji jest również parking na prywatnej posesji.
Kameralne warunki pracy. Każdy gotuje, każdy kosztuje. Kiedy? Wybierz datę warsztatów oraz przypisane jej menu. Wolisz inne menu? Wybierz inną datę.
Studio znajduje się w Tuchomiu w bliskiej okolicy Trójmiasta. Termin oraz menu ustalacie sobie sami.
Gotujemy i uczymy gotować wyłącznie tych dań, których produkty i przyprawy są dostępne w sklepach lub Internecie.
Wspólne gotowanie połączone z bieżącą konsumpcją przygotowanych dań. Uczestnicy kończą warsztaty z praktyczną umiejętnością gotowania po tajsku.
WARIANT INDYWIDUALNY
WARSZTATY Z KUCHNI TAJSKIEJ indywidualne
Jedyne takie warsztaty gotowania w Polsce, prowadzone przez pochodzącą z Tajlandii Bualoy Choeikoet – Jabłońską i jej męża, aktora i podróżnika po Oriencie - Edmunda Jabłońskiego. W warsztatach może wziąć udział każdy, kto ma apetyt na nowe, kulinarne doświadczenia. od prostych klasyków dla początkujących, przez przepisy średniozaawansowane, po dania, wymagające nieco większego zaangażowania Nauka, gotowanie i konsumpcja. Praca w duetach.
Miejsce: Tuchom
Czas trwania: do 4h
Data wydarzenia: do wyboru
ZAMAWIAM