Kuchnia tajska bez tajemnic!

Warsztaty gotowania prowadzone są przez pochodzącą z Tajlandii chef Bualoy Jabłońską, której asystuje zespół Tajek. Uczestnicy uczą się, jak należy przygotowywać oryginalne dania kuchni tajskiej. Od wybrania i przetworzenia produktów: mięsa, owoców morza, warzyw, owoców, poprzez oryginalne techniki gotowania, a na przyprawianiu kończąc. To będzie smacznie spędzony czas!

To jedyne takie warsztaty w całej Polsce! Po pierwsze, prowadzi je osobiście Tajka, a po drugie szkoleniu towarzyszy ciekawa narracja, prowadzona przez showmana i podróżnika po Tajlandii – Edmunda Jabłońskiego. Odkrywa przed uczestnikami kulinarne tajemnice Orientu.

Tajskie gotowanie dla każdego!

W kursie może wziąć udział każdy, kto ma apetyt na nowe, kulinarne doświadczenia. Nie trzeba być kucharzem, ale warto zabrać ze sobą garść dobrej energii. Przyda się, bo warsztatom zawsze towarzyszy wspaniała atmosfera. A co z poziomem trudności? Zawsze podajemy go w opisie wydarzenia lub dopasowujemy do potrzeb grupy min. 10 osób, która zapuka do nas po indywidualne szkolenie. Zgłaszają się do nas firmy, grupy przyjaciół, rodziny, inne akademie kulinarne. Ty też możesz! Nauczysz się gotować i przy okazji skosztujesz tradycyjnych dań prosto z Tajlandii. Zapowiada się pysznie, prawda?

Wspólne gotowanie połączone z bieżącą konsumpcją przygotowanych dań. Uczestnicy kończą warsztaty z praktyczną umiejętnością gotowania po tajsku.

Zapisz się na nadchodzące warsztaty lub zbierz grupę min. 10. osób, a zorganizujemy indywidualne szkolenie we wskazanym przez klienta miejscu.

Podczas warsztatów używamy najlepszej jakości produktów, przypraw z Tajlandii oraz eko naczyń. Dbamy o kursantów i o środowisko!

Koszt udziału organizacji warsztatów dla grup zorganizowanych jest uzależniony od liczby uczestników i miejsca realizacji.

NAJBLIŻSZE WARSZTATY

WARSZTATY W OGRODZIE Z KUCHNI TAJSKIEJ 17.06.2023

Jedyne takie warsztaty gotowania w Polsce, prowadzone przez pochodzącą z Tajlandii Bualoy Choeikoet – Jabłońską i jej męża, aktora i podróżnika po Oriencie - Edmunda Jabłońskiego. W warsztatach może wziąć udział każdy, kto ma apetyt na nowe, kulinarne doświadczenia. Stopień trudności - znikomy. Czas trwania do 4 godz. Grupa max 12 osób. Praca w duetach.

Stopień trudności:

Miejsce: Tuchom 80-209, Ul. Słoneczna 3

Termin: 17.06.2023 sobota

Godzina rozpoczęcia: 14:00

Czas trwania: do 4h

ZOBACZ
Bualoy Ha Long
299,00 
Zobacz wszystkie warsztaty