Orientalna Wojna Kulinarna

To jedyna taka oferta na polskim rynku i naprawdę doskonale sprawdza się na imprezach integracyjnych. Program realizowany jest w formie warsztatów kulinarnych, a zadaniem uczestników jest ugotowanie tajskich dań tak, jak zaprezentuje to wcześniej mistrzyni Bualoy Choeikoet Jabłońska. W realizacji celu pomogą: przepis, zdjęcie dania oraz kucharki z Tajlandii.

To nie wszystko! Każdy dostaje rolę: szef kuchni, kucharz, pomoc, ale też ochroniarz czy copywriter. Wygrywa zespół, który ugotuje najbardziej tajskie danie. Event prowadzi moderator Edmund Jabłoński - podróżnik, zdradzający tajniki tajskiej kuchni i dbający o lekką, przyjemną atmosferę.

Integracja & nauka
Nawet dla 200 osób
Czas zabawy – 2,5 h
Warsztaty gotowania
Tajska kuchnia

WARIANT FIRMOWY

WARSZTATY Z KUCHNI TAJSKIEJ - grupowe od 4 do 7 osób

Jedyne takie warsztaty gotowania w Polsce, prowadzone przez pochodzącą z Tajlandii Bualoy Choeikoet – Jabłońską i jej męża, aktora i podróżnika po Oriencie - Edmunda Jabłońskiego. W warsztatach może wziąć udział każdy, kto ma apetyt na nowe, kulinarne doświadczenia. od prostych klasyków dla początkujących, przez przepisy średniozaawansowane, po dania, wymagające nieco większego zaangażowania Nauka, gotowanie i konsumpcja. Praca w duetach.

Miejsce: Tuchom

Czas trwania: do 4h

ZAMAWIAM
Bualoy Ha Long
od 1 300,00