Smaczna zabawa w kilku wariantach
OFERTA DLA FIRM
Jeśli organizujesz imprezę firmową, wiesz z pewnością, że wszyscy oczekują doskonałej zabawy i świetnego jedzenia. I my Ci to damy! Tylko z nami przeprowadzisz Orientalną Wojnę Kulinarną – unikatowy program integracyjny dla grup do nawet 200. osób! Każdy dostanie swoją rolę i zadanie do zrealizowania. Wszyscy przekąszą coś tajskiego, ale tylko zwycięska grupa zgarnie deser!
Orientalna Wojna Kulinarna
To jedyna taka oferta na polskim rynku i naprawdę doskonale sprawdza się na imprezach integracyjnych. Program realizowany jest w formie warsztatów kulinarnych, a zadaniem uczestników jest ugotowanie tajskich dań tak, jak zaprezentuje to wcześniej mistrzyni Bualoy Choeikoet Jabłońska. W realizacji celu pomogą: przepis, zdjęcie dania oraz kucharki z Tajlandii.
To nie wszystko! Każdy dostaje rolę: szef kuchni, kucharz, pomoc, ale też ochroniarz czy copywriter. Wygrywa zespół, który ugotuje najbardziej tajskie danie. Event prowadzi moderator Edmund Jabłoński - podróżnik, zdradzający tajniki tajskiej kuchni i dbający o lekką, przyjemną atmosferę.
Integracja & nauka
Nawet dla 200 osób
Czas zabawy – 2,5 h
Warsztaty gotowania
Tajska kuchnia
WARIANT FIRMOWY
WARSZTATY Z KUCHNI TAJSKIEJ - grupowe od 4 do 7 osób
Jedyne takie warsztaty gotowania w Polsce, prowadzone przez pochodzącą z Tajlandii Bualoy Choeikoet – Jabłońską i jej męża, aktora i podróżnika po Oriencie - Edmunda Jabłońskiego. W warsztatach może wziąć udział każdy, kto ma apetyt na nowe, kulinarne doświadczenia. od prostych klasyków dla początkujących, przez przepisy średniozaawansowane, po dania, wymagające nieco większego zaangażowania Nauka, gotowanie i konsumpcja. Praca w duetach.
Miejsce: Tuchom
Czas trwania: do 4h
ZAMAWIAM